It feel so weird, why?


Riktigt, riktigt trött..

Jag är grymt seg idag, helt borta asså. Men har ju joggat och hade körlektion innan så kanske inte e så konstigt?
Men aja, håller på att packa nu till både budapest och till Tobbe som jag ska till imorn! finally <3 ska va hos han hela påsklovet sen dagen efter åker vi till Ungern. Wihoo :D
Och det kommer mycket bilder efter ungern. Nice bajs!
Nu ska jag gå och ta lite cappuccino!
Ha en as nice helg allihopa :)

Much to do.

Hellu, sitter och kollar på BB som vanligt! och precis ätit en kladdkaka som jag gjort själv. Höhö.
Idag har det vart rätt mkt att göra. Var och träffade K, möte, klippa mig och han är ju scary han som klipper där. Blä. Sen vidare till Amanda och jogga. Höll på att dö när vi joggade haha. Men aja kändes bra efteråt!
Övningskörde förresten med Niclas oxå och det gick väl bra, ska fortsätta imorn med :)
Ska kolla vidare nu så får ni ha det så bra!

Bjuder på en liten egobild!

Shululu.

Helluuu! Är på toppen humör just nu, har ingen aning vrf :o har iaf vart sjuk idag med men mår bättre nu.
Sitter och kolla BB nu galeet. Nej men är beroende av det nu höhö.
Imorn blir det gitarrlektion sen iväg för att klippa mig, äntligen! bara han inte klipper av halva mitt hår haha. Eftersom det är så sjukt slitet. 
Aja men ni får ha det så bra! :)

Saknar sommaren lite sådär!

Bara för att jag har så tråkigt just nu och bara längtar till sommaren så lägger jag upp lite minnen sen i somras som jag en aning saknar!



Saknar dig grymt mycket Michaela! <3

åh, visste inte att du älskade gosedjur Michaela? ;)

saknar den tiden då jag camade med Tobbe hela tiden. Lika kär var jag då som nu, fast ännu mer nu <3

Då jag och Beckis alltid gick ut på kvällarna ;)





Love the song!

Jag kan inte sluta lyssna på den! Inte för att jag har snott den Lovisa och Becka ;) men den är sjukt fin, lyssna!


Suterday.

Hej!
Ska strax iväg och sola, ska även gå till maxi med Beckis och testa på den calippo glassen eller hur det stavas?
Idag var vi på handledarkurs och det var det segaste jag vart med om ärligt talat. Kunde inte sitta still haha :o men kunde däremot inte köra idag för dom måste ha tillståndet först. Blö.
Men om en vecka typ så drar jag ut och kör igen!
Men aja ni får har en super bra lördag :) Skulle gärna vilja parta till det lite idag med!


In da bed.

Ligger i sängen och ska strax sova. Är inte så jätte trött men ska upp vid 9 imorn och gå på handledarkurs! Får se om Nicke vill köra lite med mig efter kursen? Kvällen har väl vart bra, var på UG med Becka innan och det var väl både segt och roligt haha. Men händer ju inte så mkt där ibland så :P
Men aja ni får sova så gott för det ska jag!

Bjuder på mig och frederikkes brillor!


Shtekeer!

Hellu, sitter på balkongen och steker. Sjukt va härligt väder det är!
Äntligen fredag och slutade vid 12 idag med. Ännu härligare ;D
I helgen blir det att umgås med Becka och så ska jag till solariumet och sola tror jag! Annars händer det väl inte mycket mer? Men ni får ha en jätte bra helg.
Haj :)


Du får min värld att snurra. Den snurrar så hårt för dig.

Hej!
Blö är helt slut nu och e as hungrig med. Ska nog ta och äta kanske..?
Var på mässa med klassen idag då eller med ekonomieleverna. Och det väldigt intressant typ? men sjukt jobbigt när alla ska hoppa på en med massa tävlingar, väskor och godis och sånt. Men aja det var kul! Kom hem sen och chillade lite på balkongen med en festis. Härligt! Åkte sen ner till musikskolan för att lyssna på frederikke när hon sjöng. Och hon sjunger ju underbart fint :) Gick sen och lyssnade på föräldrar mötet om budapest.
Nu ska jag dra och träna lite, behövs verkligen. Vart väldigt mycket onyttigt denna veckan. Fattar bara varför jag inte kan hålla mig undan från godis..? -.-
Adios amigos :)



Loove to the sun.

Tjululu.
Gu va fint väder det är ute, älskar det!
Igår var jag då hos Amanda och färgade håret hela dagen efter skolan. Färgade det 2 omgångar med 3 förpackningar. Men det blir inte blont? I don't get it -.-
Aja idag är det typ den enda dagen jag inte har ngt att göra förutom lite läxor. Chillidill dag!
Imorn åker vi på någon mässa i växjö med klassen. Lite spännande. Eller ja jag gör ju det hellre än att va i skolan.
Men nu ska jag plugga lite tror jag.
Ha det fint! :)

Bloondie!

Hellu!
Sitter hos Amanda nu och har färg i håret och nu ska det blir blont! Fattar inte vrf det inte vill bli blont, det är ju typ oranget. Ska strax ta ut det iaf. Ska sen till musikskolan och spela lite guitar!

Fick ett par skor av pojken oxå, sjukt gulligt av honom! <3


Change the way maybe?

Vad en människa kan påverka ens liv egentligen. Helt sjukt. Önska jag kunde vara starkare när jag var med personen. Men nej jag är lika svag som alltid. Vågar inte säga ett piss. Kanske ska bli ändring på detta skitet nu?

Var i skolan till 1 då jag åkte till växjö för hade en tid där. Drog sen till street med Amanda! Sjukt svåra steg är det nu, nu är det allvar asså ;o
Imorn har jag sovmorgon till 9, as gytt! ;)
Men ni får ha det bra alla kära läsare.
Höhö lite snäll där! nej men adios :)


Tjololo

Hej!
Hoppas ni haft en bra helg? det har jag iaf, riktigt myspys med pojken! Igår var vi i Killevegas och hälsade på mammas kompis. Gick ut med Michaela och hennes hund en runda :) Saknar den plutten! Michaela då asså ;)Åkte hem och gick sen till roddys och fikade lite.
Idag åker Tobbe hem, skit tråkigt och tomt ska det bli. Usch ;/
Aja ska nog träna ikväll tror jag?
Ni får ha det bra. Ciao :) 

<3

I don't feel like doing anything.

Hej!
Sitter här och gör ingenting faktiskt? have a little bit booring! ska iaf träna lite senare och städa lite med. Äntligen fredag imorn med, kommer få riktig fredags mys för Tobbe kommer hit woho! gu vad jag har saknat honom ;/ ska bli skit kul iaf och på lördag åker vi till killeberg och hälsa på Michaela :) yeey blir en bra helg!
Nu ska jag dra och städa lite då kanske?
Aja ni får ha en super bra helg om jag inte slänger ut ett inlägg ;)
Bye amigos!

Oh shit babe vilket humör jag e på!

Hallå i stugan!
Hur mår ni? jag mår inte bra. Jo jag bara skojar, däremot är jag på ett väldigt konstigt humör. Vet inte om jag ska skratta, gråta eller slå något? blää. Ja anledningen är ju för att vissa personer höll på och så missförstod jag det.
Aja nog om det. Idag var det skola sen stack jag till körningen som var sista gratis lektionen, gytt att ha det gjort! Det går ju inte så jätte bra heller när jag kör haha. När jag får körkortet ber jag er att stanna inne! ;) nej men det ska väl inte bli några problem. Stack sen till några ärenden och sen hem!
Nu ska jag dra och göra lite varm choklad.
Ciao :)

Nu när jag är på så konstigt humör så delar jag med mig en låt som jag alltid blir glad för när jag hör den! ändå om jag inte e så förtjust i pojkarna.



Och en liten glad bild på det ;)

Lolsotrue.














Btw provet gick super duper idag, lite sådär glad! ;)

Love the sun.

Sitter och steker i solen och jag bara älskar vädret! ska strax äta tror jag och sen drar jag till streetdance med Amanda.
senare blir det att plugga, blö!


Don't wont to sleep.

Jag måste sova men är absolut inte trött! eller jo lite men det lockar inte ett skit att sova just nu?
So true.


Bjuder på lite bra låtar när jag ändå har så tråkigt!


Plugga, plugga och plugga.

Hej, Har ni haft en bra helg? Det har jag iaf!
Sitter och plugga på islam provet som vi ska ha på tisdag. Säger bara att jag kommer faila totalt känns det som. Men får hoppas jag klarar det!
Idag vet jag inte vad som händer, det är ju grymt fint väder ute med så fint att jag satt ute på balkongen och solade ;)
Ska träna lite senare med och plugga. Blö för söndagar!
Men ni får ha det så bra, haj :)

Härligt väder!


Min äckliga teacher

Åh jag blir så sur!... okej jag kanske inte ska börja inlägget med att vara arg precis men har iaf precis kommit hem från skolan och läkaren och ska strax träna eftersom jag inte gjorde det igår. Behövs verkligen!
Iaf på tal om äcklig teacher så e jag sjukt irriterad på min lärare, okej det kanske bara var för en liten sak men ändå. Han höll på att klaga över att jag nästan sitter och sover och inte lyssnar på honom. Klart som f.. att jag lyssnar! Jag menar varför ska jag då gå hotell och turism om jag inte lyssnar? Jag gäspade för att jag var trött och trött på några andra som höll på att larva sig. Äckliga gubbe.
Men jaja ikväll blir det UG med Lovisa och Rebbe :)
Ha en grymt bra helg alla! :)

Please, can you do me that favor?

Äckligt väder.

Hej! Usch vad tråkigt väder det är! när jag vaknade imorse och såg att det var helt vitt ute så bara skrek jag VA?! tror jag väckte Nicke med haha. Men aja vill ju ha vår och sommar nu ju! Tror inte det är bara jag som vill det heller.
Gick iaf till skolan och vi höll på med mässan och planderade och sånt. Frederikke var inte alls på hugget som hon brukar va så hon var bara negativt mot allt haha ;) Gick sen till läkaren och sen på körlektion som gick sjukt dåligt som vanligt eller inte jätte dåligt men jag tycker iaf inte jag kör så bra + att det är rätt tråkigt att köra med läraren ärligt talat. Men jag har iaf en lektion kvar sen måste jag betala!
Men ha det bra alla!
ciao :)

Haha lite rolig bild faktiskt ;)

English dude.

Sitter och pluggar till engelska läxa som vi ska ha imorn. Går ju inte sådär jätte bra!
Imorn ska vi ha dansuppvisning på gympan och jag är med i två grupper, fast ska göra andra dansen nästa vecka. Men den jag ska göra imorn är sjukt svår så hoppas jag inte failar? eftersom jag inte riktigt kan den ;o
Men aja det ska nog gå bra! Ska sen efter skolan till läkaren som jag är sjukt nervös för. Ska inte gå riktigt in på det heller.
Men nu ska jag plugga färdigt.
Ciao :)


Money money.

Wohoo nu fick jag ännu mer money till Budapest som vi ska åka med klassen! För några skulle ha as mkt med sig och jag kom där med 300? jag var sjukt irriterad på det. Och alla grejer som tjejerna ska göra som inte jag kan va med på bara för att det kostar. Åhh! Men aja nu fick jag lite hjälp av mamma ;)
Kan bara säga att det gjorde min dag :D
Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sen vidare till street.


can you just try a little bit for me? just like that?

Matte.

Hellu! Sitter i skolan och ska strax ha matte, blää. Mitt värsta ämne ever!
Idag blir det street med Amanda sen vet jag inte vad som händer.
Ye har inte mkt mer och säg förutom att det vart sjukt fint väder i helgen och idag med, okej det har jag sagt många ggr men jag bara älskar det!
Nu ska jag dra och ha matte.
Haj :)


Cool down Jennifer

Gu vad stressad jag känner mig. Ingen aning vrf bara? sen blir det allting på en gång, skakar, problem med kärlekskänslor, hungrig men ändå skit mätt. Ah jobbigt! kan ju knappt skriva.

Men aja nu ska vi inte vara negativa! Om en timme kommer min halv bror hit. Kommer bli kul :) eftersom jag inte träffat han på ett halvår ;o
Igår var då jag, amanda, lovisa och firade Frederikke. Sjukt trevligt hade vi ;)
Men nu ska jag dra och försöka äta något.

Btw det sjukt fint väder ute med, så härligt!!
Ha det bra. Ciao :)

Bjuder på en liten ego bild.

I am to ded.

Äntligen är jag klar med läxan jag har tills imorn! håller ju på med en mässa som vi ska ha i april och det var massa frågor om det. Jag har ju vart borta hela kvällen med så är helt död nu -.-
Var ju på bio innan och såg "this means war" den var as bra och den rekomenderar jag verkligen. Det är både action och komedi i den. Sjukt bra!

Imorn slutar jag vid 12, gytt! Sen hem och göra i ordning mig lite och sen vidare till Frederikke för att fira henne! Hon fyllde ju 17 för två veckorsen ;)
Nu ska jag nog kolla på BB tror ja.
Ha en as grym helg alla! :)

RSS 2.0